...

BLOG

META Dijital
Blog Post 1

MARKA YÖNETİMİ

İletişim imkanlarının çoğalması ve hızlanması ile küçülen dünyada, mevcut ve muhtemel rakiplerinizden ayrılmanızı sağlayacak olan ilk unsur marka kimliğinizdir. Bu yüzden markalaşma süreci şirketler için hayati öneme sahiptir. Markalaşma, yalnızca logo sahibi olmaya indirgenemez. Markalaşma sabır ve titizlik isteyen bir süreçtir. Bu sürecin en hassas olunması gereken bölümlerden birisi ise Kurumsal Kimlik Tasarımıdır.

Kurumsal Kimlik, markanızı bir ömür boyu temsil edecek olan en önemli unsurdur. Hedef kitlenizin markanıza dair ilk muhatap olacağı vitrin kurumsal kimlik argümanlarınızdır. Tam da bu yüzden kurumsal kimlik tasarımınızın muhakkak profesyonel ellerde şekillenmesi gerekmektedir.

META Dijital Reklam Ajansı, kurumsal kimlik tasarımı konusunda deneyimli ekibi ile ulusal ve uluslararası alanda hizmet vermektedir. Sakarya başta olmak üzere Marmara'nın tüm illerinde konumlanmış olan şirketlere ve Türkiye’nin bütün şehirlerinde faaliyet gösteren işletmelere kurumsal kimlik tasarımı çözümleri sunmaktadır. Talebiniz halinde markanıza özel logo tasarımı ve logo geliştirme hizmetleri de sunmaktayız.

MARKA KİMLİĞİNİZİ OLUŞTURDUNUZ MU?

Marka kimliği; şirketlerin, firmaların, işletmelerin yüzüdür. Bu yüz, markanın fikirlerini temsil eden görsel bileşenlerin tamamıdır.  Marka kimliği doğrudan marka itibarıyla ilişkilidir ve müşteri sadakatinin oluşmasında etkilidir. Kurumsal kimlik tasarımının ne kadar önemli olduğunu, dünyaca ünlü bazı markaların, çok büyük riskler taşımasına rağmen, yıllar sonra logoları başta olmak üzere birçok kurumsal kimlik argümanını değiştirme çabasından anlamak mümkündür. Eğer kurumsal kimlik tasarımı hedef kitle üzerinde etkili olmasaydı bu dünya markaları böylesi bir riski üstlenerek kurumsal kimlik de revizyona kesinlikle gitmezlerdi.

Böylesi kritik bir konunun ve titizlik isteyen bir sürecin, profesyonel destek almadan başarıya ulaşması mümkün değildir. META Dijital Reklam Ajansı bu kritik konuda yılların kazandırdığı deneyimi ile markanıza hizmet vermektedir. Ajansımız; müşterilerinizin aklında kalacak, onlarda güven hissini uyandıracak profesyonel tasarımlarla, kurumsal kimlik tasarımı ajansları içinde hızla yükselmektedir.

KURUMSAL ARGÜMANLARINIZ EMİN ELLERDE

Logonuzun, kartvizitlerinizin, antetli kağıtlarınızın, iç ve dış tabelanızın, web ve sosyal medya görünümlerinizin, sunum dosyalarınızın, fuar stantlarınızın, tüm kırtasiye malzemelerinizin, hediye paketi ve ürün ambalajlarınızın, şirket araçlarında kullanılacak kaplamaların, kurumsal eposta imzalarınızın ve tüm ürünlerde kullanacağınız yazı tiplerinin belirlenmesi, tasarlanması ve matbaa-baskı süreçlerinin üstlenilmesi META Dijital Reklam Ajansı tarafından gerçekleştirilmektedir.

HEM TASARLIYORUZ HEM BASIYORUZ

META Dijital Reklam Ajansı ile çalışmanın en büyük avantajlarından birisi de tasarımını yaptırdığınız basılı materyallerin matbaa – baskı süreçlerini de üstleniyor olmasıdır. Verdiği tasarım hizmeti ile güveninizi kazanan ajansımızın sunacağı matbaa hizmetinden de fazlasıyla memnun kalacağınıza emin olabilirisiniz. Kartvizitlerinizi, antetli kağıtlarınızı, sticker ve benzeri etiketlerinizi, hediye paketlerinizi, ürün ambalajlarınızı, sunum dosyalarınızı ajansımıza ait matbaada en uygun şartlarda basarak adrese teslim etmekteyiz.

Tüm markalaşma süreciniz boyunca yanınızda olan ve markanıza özel çözümler üreten META Dijital Reklam Ajansı, markalaşma konusunda ihtiyaç duyduğunu tüm detayları alanında uzman ekibiyle tasarlar ve tam zamanında hizmetinize sunar.

HİZMET VERDİĞİMİZ BÖLGELER:

Türkiye’nin tüm illeri ve İstanbul’un tüm ilçelerinde; deneyimli ekibimiz ve son teknoloji ekipmanımızla reklam, tanıtım, yazılım, grafik, tasarım, mobil uygulama, kurumsal kimlik tasarımı, eticaret, matbaa, kamera çekimi ve fotoğraf çekimi konularında hizmetinizdeyiz. Kurumsal kimlik tasarımı ihtiyaçlarınız için lütfen ajansımızla hemen şimdi iletişim kurun.

SİZE ÇOK YAKINIZ:

Genel Merkez Ofisimize Yakın Olan Etki Bölgeleri Şunlardır: Adapazarı Katalog, Adapazarı Kutu Tasarımı, Adapazarı Broşür Tasarımı, Adapazarı Sosyal Medya Tasarımı, Adapazarı Dergi Tasarımı, Adapazarı Tasarım, Adapazarı , Serdivan Kurumsal Kimlik Tasarımı, Sapanca Kartvizit Tasarımı, Erenler Logo Tasarımı, Karasu Tabela Tasarımı, Hendek Kurumsal Kimlik Tasarımı,  Ferizli Kurumsal Kimlik Tasarımı, Geyve Kurumsal Kimlik Tasarımı, Taraklı Kurumsal Kimlik Tasarımı, Söğütlü Kurumsal Kimlik Tasarımı,  Kurumsal Kimlik Tasarımı, Sakarya Kartvizit Tasarımı, Sakarya Logo Tasarımı, Sakarya Tabela Tasarımı, Türkiye Kurumsal Kimlik Tasarımı, Türkiye Kartvizit Tasarımı, Türkiye Logo Tasarımı, Türkiye Tabela Tasarımı, Uluslararası Kurumsal Kimlik Tasarımı.

YAZAR

Talha Eralp
Talha Eralp
KURUCU

Lise eğitimini "Bilişim Teknolojileri" bölümü "Veri Tabanı Programcılığı" dalında, üniversite eğitimini "Bilgisayar Programcılığı" bölümünde tamamlamıştır. Aktif olarak "Görsel İletişim Tasarımı" bölümünde eğitim görmektedir. "C#, HTML, CSS, PHP" yazılım dillerinin yanı sıra "Photoshop, Premiere Pro, After Effects" gibi programlar da ilgi alanındadır.

YORUMLAR

İLK YORUM YAPAN SİZ OLUN!

YORUM YAPIN